Organizoni një Workshop

Misioni im është të sjellë informacion shërues për planifikimin para lindjes për sa më shumë njerëz të jetë e mundur. Për këtë arsye unë do të doja të ofroj seminarin tim Zgjimi me qëllimin tuaj të jetës, duke zbuluar planin tuaj të jetës në qytetin ose vendin tuaj. Nëse e njihni dikë në qytetin tuaj ose në vendin tuaj, i cili prodhon punëtori shpirtërore, ju lutemi dërgoni emrin, numrin e telefonit dhe adresën e emailit tek unë në Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.. Ose, në qoftë se ju vetë dëshironi të prodhoni punëtori, ju lutem shkruani tek unë në të njëjtën adresë e-mail.


Filma nga punëtoria ime në Lima, Peru.

Fotografitë nga një bisedë në Gjermani

Një nga regresionet e grupit gjatë
punëtorinë time në Santiago, Kili