Имав чест да зборувам за планирањето пред раѓање на ОН за просветителство на Обединетите нации (UNSRC). Прекрасно е да се види една организација како ОН да се интересира за духовноста. Тоа е уште еден знак за светското духовно будење што се случува.

Погледнете шест-минутен клип на еден од моите разговори.

Please note that I offer both in-person and online workshops. If you would like me to offer the online workshop to your family, friends, clients, and/or members of your spiritual study group, please write to me at Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.. A minimum of 25 people is required.

To be automatically notified of events, including all online workshops, please пријавете се за мојот билтен.

My Просветлување на целта на животот, откривање на вашиот план за живот работилницата ќе се понуди како што е опишано подолу. Работилницата се состои од четири компоненти: говор што го зборувам зошто ние самите ги планираме нашите најголеми предизвици пред ние сме родени; моја вежба за божествени доблести, која ви дава увид во квалитетите на кои работите на овој живот; Контакт починато сакано Една група хипнотичка регресија (што честопати води до контакт со повеќе блиски од другата страна, вклучително и миленичиња); и група помеѓу животна регресија на животот (BLSR) во која можете да откриете што планиравте за вашиот тековен живот и зошто, колку добро правите во однос на исполнувањето на вашиот план и како подобро да го исполните вашиот план. Луѓето кои доживуваат BLSR (без разлика дали е на работилница или на приватна сесија), честопати коментираат за моќната, безусловна loveубов и тоталното несудување на нефизичките суштества со кои зборуваат во регресијата. Разговорот со тие суштества води кон многу подлабоко разбирање за тоа кој си како вечна душа и зошто си овде на Земјата во ова време, што пак води кон поголемо прифаќање, мир и радост. За повеќе информации за која било од работилниците, напишете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

настани

2020

Август

22-23 август - Кливленд, Охајо - Работилница. За повеќе информации кликнете на овде.

29-30 август - Интернет работилница преку Зум. Те молам Кликни тука за повеќе информации или да се регистрирате за работилницата.

Септември

26-27 септември - Интернет работилница преку Зум. За повеќе информации или за пријавување на работилницата, ве молиме Кликни тука.

Октомври

Октомври 10-11 - Берн, Швајцарија - Worskhop. За повеќе информации кликнете на овде.

Октомври 15 - Варшава, Полска - Јавен говор. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Октомври 17-18 - Варшава, Полска - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

24-25 октомври - Барселона, Шпанија - Работилница. За повеќе информации кликнете на овде.

31 октомври - 1 ноември - Мадрид, Шпанија - Работилница. За повеќе информации кликнете на овде.

Ноември

3-4 ноември - Сарагоса, Шпанија - Работилница. За повеќе информации кликнете на овде.

7-8 ноември - Малага, Шпанија - Работилница. За повеќе информации кликнете на овде.

13-15 ноември - Лима, Перу - Интернет-работилница. Оваа работилница ќе биде на англиски и шпански јазик. За повеќе информации, ве молиме Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

28-29 ноември - Мексико Сити, Мексико - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

декември

4-5 декември - Богота, Колумбија - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

8-9 декември - Кали, Колумбија - Вокшур. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

12-13 декември - Меделин, Колумбија - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

2021

Април

9-11 април - Метхуен, Масачусетс - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

17-18 април - Пиперсвил (во близина на Филаделфија), Пенсилванија - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Април 23-25 - EagleVail, Колорадо - Работилница. За повеќе информации, ве молиме кликнете Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

мај

Мај 21-23 - Бун, Северна Каролина - Работилница во центарот за уметност на живеење. За повеќе информации, ве молиме кликнете овде.

Јуни

12-13 јуни - Лима, Перу - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Септември

11-12 септември - Ванкувер, Канада - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Октомври

8-10 октомври - jубjана, Словенија - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

14-17 октомври - Прага, Чешка - Работилница. За повеќе информации кликнете на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Еве што велат луѓето за работилницата!