• Меѓу животите на душата регресијаДали сакате да го знаете вашиот животен план и цел?

  Откријте го подлабокото духовно значење на односите, околностите и најголемите предизвици, како и начинот на исцелување од тие предизвици.

  Дознај повеќе

 • Дознајте подлабоко значење на вашиот живот.

  "Не е само тоа да се направи смисла за нештата; исто така ви дава знаење дека ова е избраната патека во овој живот ".
  -
  Палома С., Мексико

  "Мојата сесија помогна да ме ослободи од чувство на вина и само-виновност, и ми дозволи да го отворам моето срце за самољубие".
  - Наталија П., Шпанија

  Дознај повеќе

 • Подарок на вашата душа - Донации од библиотекиОрганизирајте за донација на моите книги до вашата локална библиотека

  Овој едноставен чин на љубезност од ваша страна ќе им помогне на книгите да станат достапни на многу луѓе бесплатно како ресурс за лекување.

  Кликни тука за да помогнете

Зошто ги избравте луѓето кои се во вашиот живот?

Зошто ги планиравте вашите најтешки предизвици?

Како можеш да излечиш и да доживееш повеќе љубов, радост и мир?

Добијте одговори и прочитајте за моќен начин да ...

Откријте го вашиот план за живот

Разговор со Роб Шварц
Прочитајте го интервјуто

Говорејќи настани

Холихок - Ванкувер, п.н.е.
Просветлување на цел живот, откривање на вашиот план за живот (септември)

Шпанија
Храбри души на курсот (ноември)

Крипалу - Стокбриџ, М.А.
Просветлување на цел живот, откривање на вашиот план за живот (декември)

Пријавете се за мојот билтен

Пријавете се и добијте бесплатен PDF извадок од мојата книга "Подарок на вашата душа:

Пријавете се овде

Роб Шварц, ПЛЦРт, БЛРТ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Направете донација за Програмата за донации за библиотечни книги

Донирајте

Гледајте повеќе на Роб Шварц на YouTube.

Видео на Меѓусебно живеење Соул Регресија што го правев со Елиса Медуш на блогот Channeling Erik.

Меѓу животите на душата регресија

Разговарајте со Советот на стари лица за да го откриете вашиот животен план и цел. Исто така познат како живот помеѓу регресија на животот или LBL.

Дознај повеќе

План на твојата душа

План на твојата душа

План на вашата душа: Откривање на вистинската смисла на животот што сте го планирале пред да се родите го истражува предрасудското планирање на физичка болест, деца со посебни потреби, глувост, слепило, зависност од дрога, алкохолизам, смрт на некој близок и несреќи.

Прочитајте извадок или купете сега

Подарок на твојата душа

Подарок на твојата душа

Подарок на твојата душа: Исцелителната моќ на животот што сте го планирале пред да се родите се дискутира за претходно раѓање планирање на духовно будење, абортус, абортус, негување, навредлив односи, сексуалност, инцест, посвојување, сиромаштија, самоубиство, силување, ментална болест и многу повеќе.

Прочитајте извадок или купете сега