Tietosuoja

Tammikuu 1, 2020

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja, joita annat Soulwork LLC: n verkkosivuilla (”Web-sivut”) ja online-luokkiemme yhteydessä, joihin ilmoittautuvat. Se kuvaa myös käytettävissä olevat valinnat henkilökohtaisten tietojemme käytöstä ja siitä, kuinka voit käyttää ja päivittää näitä tietoja.

Henkilötietojen keruu

Voimme kerätä sinulta seuraavan tyyppisiä henkilökohtaisia ​​tietoja (”Henkilökohtaiset tiedot”):

  • yhteystiedot, kuten etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero;
  • laskutustiedot, kuten luottokortin numero, turvakoodi, viimeinen voimassaolopäivä ja laskutusosoite;
  • yksilölliset tunnisteet, kuten valitsemasi käyttäjänimi ja salasana, tilinumero, Facebook-käyttäjätunnus (UID) ja muut tunnukset, jotka meille tai kolmannelle osapuolelle, jonka olet valtuuttanut perustamalla tilin tai muun suhteen, olemme antaneet sinulle;
  • asetukset, kuten toimintahistoria, markkinointiasetukset, pyydetyt tai hylätyt tiedot ja muut valitsemasi valinnat;
  • väestötiedot, kuten ikä, koulutus, sukupuoli, kiinnostuksen kohteet ja postinumero. ja tai
  • sijaintitiedot, kuten GPS-sijainnit, IP-osoite, katuosoite, kaupunki, osavaltio ja / tai puhelinnumero.

Henkilötietojen käyttö

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • kommunikoida kanssasi;
  • periä maksuja palveluista ja tuotteista, jotka olet hyväksynyt ostamaan;
  • todentaa pääsy verkkosivuillemme ja meille tallentamiasi tietojasi; ja tai
  • tarjota palveluita ja parantaa niitä.

Emme myy henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille. Kuten useimmissa verkkosivustoissa totta, me keräämme joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi tietokoneeltasi automaattisesti, kuten alla on kuvattu kohdassa "Evästeet ja muut seurantatekniikat". Käytämme näitä tietoja:

  • täytä tilisi;
  • lähettää ilmoittautumisvahvistuksen;
  • lähettää sinulle pyydetyt ilmoittautumistiedot;
  • Lähetä tuotepäivitykset;
  • vastata pyyntöihin;
  • hallinnoida tiliäsi;
  • lähettää sinulle uutiskirjeemme;
  • lähettää sinulle markkinointiviestintää;
  • vastaa kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi;
  • parantaa verkkosivujamme ja markkinointitoimintaa;
  • suorittaa tutkimusta ja analysointia;

Käyttörajoitukset: Tietojen jakaminen

Me jaamme henkilökohtaiset tietosi, jos uusi tarkoitus eroaa alkuperäisestä tarkoituksesta, mutta sitä ei pidetä olennaisesti erilaisena. Tällaisessa käytössä voimme käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavasti:

  • Edistää palveluidemme käyttöä. Jos esimerkiksi jätät henkilökohtaiset tietosi käydessäsi verkkosivuillamme ja et kirjaudu mihinkään luokkaan, voimme lähettää sinulle uutiskirjeitä ja / tai mainosviestejä, joissa kysytään, haluatko ilmoittautua tuleviin luokkiin. Jos käytät jotain palveluistamme ja uskomme, että voisit hyötyä toisen palvelun käytöstä, voimme lähettää sinulle mainosviestin siitä. Voit lopettaa uutiskirjeemme ja myynninedistämissähköpostiviestiemme seuraamalla tilauksen peruutusohjeita, jotka sisältyvät jokaiseen lähettämäämme sähköpostia.
  • Lähettää sinulle informaation ja mainosmateriaalin, jonka voit valita (tai "valita") vastaanottaa. Voit lopettaa uutiskirjeiden ja mainosviestien vastaanottamisen seuraamalla jokaisessa sähköpostissa olevia tilauksen peruutusohjeita.
  • Laskuttaa ja kerätä meille velkaa rahaa. Tähän sisältyy sähköpostien, laskujen, kuittien, rikkomusilmoitusten lähettäminen ja hälytys, jos tarvitsemme eri maksuprosessia. Käytämme maksujen käsittelyyn kolmansia osapuolia, kuten PayPal, ja lähetämme laskutustietoja näille kolmansille osapuolille tilauksien ja maksujen käsittelemiseksi. Alla on lisätietoja lisätiedoista tietojen suojaamiseksi toteutettavista toimenpiteistä.
  • Järjestelmävaroitusviestien lähettäminen. Voimme esimerkiksi ilmoittaa sinulle palveluidemme väliaikaisista tai pysyvistä muutoksista, kuten suunnitelluista katkoksista, uusista ominaisuuksista, version päivityksistä, julkaisuista, väärinkäyttövaroituksista ja tietosuojakäytäntömme muutoksista.
  • Voit kommunikoida kanssasi tililläsi ja tarjota asiakastukea.
  • Voidaksemme noudattaa käyttöehtojamme ja sovellettavaa lakia. Tämä voi sisältää työkalujen ja algoritmien kehittämisen, jotka auttavat meitä estämään rikkomuksia.
  • Suojata asiakkaidemme, käyttäjien ja kolmansien osapuolten, myös omien, oikeuksia ja turvallisuutta.
  • Täyttämään lakisääteiset vaatimukset, kuten noudattaa tuomioistuimen määräyksiä, voimassa olevia löytöpyyntöjä, voimassa olevia haasteita ja muita soveltuvia oikeudellisia mekanismeja.
  • Tarjoamme tietoja edustajillemme ja neuvonantajillemme, kuten asianajajille ja kirjanpitäjille, auttaaksemme meitä noudattamaan lakia, kirjanpitoa tai turvallisuutta koskevia vaatimuksia.
  • Syyttäminen ja puolustaminen tuomioistuimessa, välimiesmenettelyssä tai vastaavassa oikeudenkäynnissä.
  • Tarjoamme, tukea ja parantaa tarjoamiamme palveluita. Tähän sisältyy tietojen yhdistäminen palveluidemme käytöstä ja tietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa.
  • Henkilötietojesi siirtäminen myyntiin, sulautumiseen, yhdistämiseen, selvitystilaan, uudelleenorganisointiin tai hankintaan. Tällöin mihin tahansa ostajaan sovelletaan tämän tietosuojakäytännön mukaisia ​​velvoitteitamme, mukaan lukien käyttöoikeutesi ja valintasi. Ilmoitamme sinulle muutoksesta joko lähettämällä sinulle sähköpostia tai lähettämällä ilmoituksen verkkosivuillemme.

Ikärajoitukset

Sovellettavan lain kielletyssä laajuudessa emme salli verkkosivujemme ja palveluidemme käyttöä kenellekään alle 16-vuotiaille. Jos tiedät, että kukaan alle 16-vuotias on toimittanut meille laittomasti henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä, niin ryhdymme toimenpiteisiin tällaisten tietojen poistamiseksi.

Evästeet ja muut seurantajärjestelmät

Keräämme tiettyjä tietoja automatisoidusti, kun vierailet verkkosivuillamme. Keräämällä näitä tietoja opimme kuinka räätälöidä verkkosivumme parhaiten vierailijoillemme. Keräämme näitä tietoja eri tavoin, kuten evästeet ja verkkojäljentäjät, kuten alla selitetään. Kuten monet yritykset, joilla on verkkopalveluita, voimme käyttää selaimen evästeitä verkkosivuillamme. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan laitteeseesi, kun vierailet tietyillä verkkosivustoilla. Voimme käyttää evästeitä esimerkiksi seurataksesi mieltymyksiäsi ja profiilitietojasi tai kertoaksesi, oletko käynyt meissä aiemmin. Evästeitä käytetään myös tietojen keräämiseen sivuston suorituskyvystä, yleisestä käytöstä ja tilastotiedoista, jotka eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja. Käytämme ulkopuolista osapuolta asettaaksemme evästeitä tietokoneellesi kerätäksemme henkilöitä tunnistamattomia tietoja kerätäksemme meille aggregoituja tilastoja sivustomme vierailijoista. Selaimesi saattaa tarjota sinulle mahdollisuuden kieltäytyä kaikista tai kaikista selaimen evästeistä. Voit ehkä myös poistaa evästeitä selaimesta. Lisätietoja selaimen evästeiden hallinnasta on selaimesi ohjeissa. Verkkosivumme voivat sisältää myös elektronisia kuvia, jotka tunnetaan nimellä “web beacons” (joskus kutsutaan “yhden pikselin gifiksi”). Käytämme verkkomajakkeja yhdessä evästeiden kanssa kootavien tilastojen laatimiseksi analysoidaksemme verkkosivujemme käyttöä. Saatamme myös käyttää verkkojäljentäjiä joissakin sähköpostissamme ilmoittaaksemme, mitkä sähköpostit ja linkit vastaanottajat ovat avanneet. Tämän avulla voimme mitata asiakasviestintä- ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta. Käytämme ulkopuolista osapuolta kerätäksemme tietoja siitä, kuinka sinä ja muut käytät verkkosivujamme. Esimerkiksi, tiedämme kuinka moni käyttäjä käyttää tiettyä sivua ja mitä linkkejä he napsauttivat. Käytämme näitä tietoja VAIN aggregaatissa ymmärtääksemme ja optimoidaksesi sivustomme käyttöä.

Linkit muille sivustoille

Verkkosivumme sisältävät linkit muille verkkosivustoille, joiden tietosuojakäytännöt saattavat poiketa omista. Jos lähetät henkilökohtaisia ​​tietojasi mille tahansa näille verkkosivustoille, näitä tietoja säätelevät heidän tietosuojalausuntonsa. Kehotamme sinua lukemaan huolellisesti kaikkien vierailtujen verkkosivustojen tietosuojalausunnon.

turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Kun syötät tietoja lomakkeihimme, salamme näiden tietojen siirron suojatulla pistokekerrostekniikalla (SSL). Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä teollisuusstandardeja suojataksesi meille toimitettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi sekä siirron aikana että kun olemme saaneet sen. Mikään tiedonsiirtomenetelmä Internetin välityksellä tai elektroninen tallennusmenetelmä ei kuitenkaan ole 100% turvallinen. Siksi emme voi taata sen ehdotonta turvallisuutta. Jos sinulla on verkkosivujemme turvallisuutta koskevia kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla tai sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen.

Henkilökohtaisten tietojen korjaaminen ja päivittäminen

Voit tarkistaa tai päivittää henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettämällä pyyntösi tehdä niin kirjoittamalla tai sähköpostitse meille alla annettuihin yhteystietoihimme.

Ilmoitus tietosuojakäytäntöjen muutoksista

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä heijastaaksesi muutoksia tietosuojakäytäntöihimme. Jos teemme merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle sähköpostitse (lähetetään tilissäsi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen) tai ilmoituksella verkkosivuillamme tai tililläsi ennen muutoksen voimaantuloa. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti uusimmat tiedot tietosuojakäytännöistämme.

Oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi

Voit milloin tahansa ja mistä tahansa syystä pyytää pääsyä henkilötietoihisi ottamalla meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Tarjoamme tällaisen pääsyn kohtuullisessa ajassa valitsemillamme menetelmillä varmistaaksemme, että käyttöoikeutesi ei vaaranna muiden tietoja tai kykyämme harjoittaa liiketoimintaa tehokkaasti.

Oikeus hallita henkilökohtaisia ​​tietojasi

Voit milloin tahansa valvoa henkilökohtaisten tietojesi käyttöä ja käyttöä ottamalla meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Tällaiseen valvontaan sisältyy kyky poistua henkilökohtaisten tietojen käytöstä ja estää paljastaminen kolmansille osapuolille, paitsi jos laki tai asianmukaisen toimivallan tuomioistuimen määräys vaatii.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä kyselyillä tai valituksilla kirjoittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteessa:

Rob Schwartz
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.